MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui vereerd met voorselectie

07 november 2008 | in Sport | 1 Reactie

Mounir El Hamdaoui voelt zich vereerd door het feit dat hij is uitgenodigd door de Marokkaanse voetbalbond om uit te komen voor nationale elftal van het Noord-Afrikaanse land. Bondscoach Roger Lemerre heeft hem geselecteerd voor het duel tegen Zambia van 19 november.

El Hamdaoui krijgt binnenkort een gesprek met Lemerre, die tijdens de wedstrijd AZ-FC Twente op de tribune zal zitten. Het is lang geleden dat de AZ-spits voor het laatst was opgenomen in de selectie van De Leeuwen van de Atlas, schrijft SoccerNews. Op de website van zijn Alkmaarse werkgever laat hij weten vereerd te zijn. “Het is een eer om voor mijn land uit te mogen komen.”

Eerder maakte de KNVB bekend dat het voor El Hamdaoui niet meer mogelijk is om voor het Nederlandse elftal uit te komen. Omdat hij als jeugdinternational al eens veranderd is van voetbalnationaliteit mag hij volgens reglementen van de FIFA niet meer voor Nederland kiezen.

Er is 1 reactie

  1. yassine
    08 november 2008 om 06:54 uur.

    ja ik vindt het wel erg goed elhamdaoui met marokko dan heeft marokko een goeie aanval

Plaats je reactie