MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Barcelona bekeek El Hamdaoui

10 november 2008 | in Sport | 6 Reacties

Mounir El Hamdaoui, met dertien doelpunten topscorer in de eredivisie, werd zondag niet alleen gevolgd door de bondscoach van Marokko Roger Lemerre. Op de eretribune van het DSB-stadion hadden zich ruim twintig scouts geposteerd tijdens het duel van AZ tegen FC Twente (3-0).

Een aantal van de spionnen, van clubs uit heel Europa, waren speciaal gekomen voor de 24-jarige El Hamdaoui. De meest opvallende naam was die van FC Barcelona. Nadat diverse Spaanse kranten afgelopen week al hadden bericht dat de koploper in de Primera Divisón interesse heeft in de Marokkaan, volgde zondagmiddag een scout van de Catalaanse club de spits in levende lijve, schrijft AZ Fanpage. El Hamdaoui scoorde de 2-0 voor AZ.

Er zijn 6 reacties

 1. ZVA
  10 november 2008 om 11:29 uur.

  Top Jongen,

  Ga zo door en blijf aan Allah denken.
  ik gun het je van Harte.

  moeten die k… landgenoten van ons voorbeeld nemen.
  Gouda / amsterdam West / Den Haag

 2. am
  11 november 2008 om 02:34 uur.

  goede zo jongen zo zie graag marokkanen in het nieuws
  iederen moet een voorbeld nemen van deze jongen die het moeilijk had en toch nu goede gaat draaien,veel succes

 3. khem7
  11 november 2008 om 08:53 uur.

  insallah barcelona voor hem en nationale elftal van marokko dan ben ik echt trots op hem heeft die cash en eer voor zijn land tegelijk

  zet hem op hemdouia

 4. mostapha
  13 november 2008 om 06:51 uur.

  Natuurlijk bestaat er nog meer Marokkaanse talent op alle denkbare gebieden, alleen wordt er alles op een hoop gegooid door die verrekte media en wordt iedereen op een kam geschoren!! alhamdou lillah staat dit ons niet in de weg als we met zijn allen de handen in elkaar slaan en vooruit gaan. We kunnen met de hulp van allah het ondenkbare halen!! en inchaallah zullen de Marokkaanen het ver schoppen ondanks wat men van ons vind…dus lieve broeders en zusters heb geduld en hou vol en maak meer talent zodat we een keer terug kunnen gaan naar ons land Marokko, want hier wil niemand ons meer.

 5. emir
  14 november 2008 om 04:13 uur.

  ik vind het maar niks alleen op basis van deze seizoen likt iedereen zijn reet hij moet ze kontje geven die mounir ik vind hem niet eens zo goed iedereen vol lof over hem pijp hem dan ook gelijk sjongejonge

 6. samad_riffi_belge
  19 november 2008 om 04:13 uur.

  ah emir wa zedde gy..? zeker ne jaloerse turk..? tfoe ahlek..!! besla kop

Plaats je reactie