MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aston Villa gecharmeerd van El Hamdaoui

12 november 2008 | in Sport | Reageer

El HamdaouiAston Villa volgt AZ Alkmaar goalgetter Mounir El Hamdaoui. De club kent de, voor Marokko geselecteerde spits, nog van zijn periode in de Premier League bij Tottenham Hotspur.

Eerder werd bekend dat de Spaanse grootmacht FC Barcelona op de tribune zou zitten voor de topscorer van de Eredivisie. De voormalig Tottenham aanvaller steekt in uitstekende vorm en maakte al dertien goals in de eerste tien competitie treffen.

Villa-trainer Martin O’Neill is, volgens Europesoccer, erg gecharmeerd van de speler en overweegt een bod uit te brengen op El Hamdaoui. Een bijkomend voordeel is dat de Alkmaarse ploeg niet Europees speelt en El Hamdaoui voor Aston Villa mag uitkomen in de UEFA Cup.

Plaats je reactie