MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

A320’s voor dochtermaatschappij Air Arabia

13 november 2008 | in Toerisme | Reageer

AirbusDe Arabische prijsvechter Air Arabia heeft bij Airbus een definitieve order geplaatst voor tien Airbus A320’s. Dat maakte de Europese vliegtuigbouwer woensdag bekend. De bestelling komt bovenop de order voor 34 Airbus A320’s, die in december 2007 werd ondertekend. Air Arabia heeft extra vliegtuigen nodig voor een nieuwe basis in het Marokkaanse Casablanca.

De huidige vloot bestaat uit zestien A320’s, en de in december bestelde toestellen zijn nodig voor de uitbreiding van het eigen netwerk. Om ook de geplande basis in Marokko te kunnen openen, besloot Air Arabia opnieuw in de buidel te tasten. De tweede ´hub´ moet begin 2009 al worden geopend. Vanuit Casablanca zal Air Arabia Maroc naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika vliegen.

Voor de oprichting van de dochtermaatschappij werkt het in Sjarjah gevestigde Air Arabia samen met de Marokkaanse maatschappij Regional Airways, meldt LuchtvaartNieuws.

Plaats je reactie