MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Barcelona wil bieden op El Hamdaoui’

14 december 2008 | in Sport | Reageer

De goede prestaties van Mounir El Hamdaoui zijn ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De aanvaller van AZ zou volgens diverse Spaanse media in de belangstelling staan van Barcelona. Zo schrijft Elf Voetbal.

De Catalaanse club zou zelfs een bod van twintig miljoen euro aan het voorbereiden zijn op de Marokkaans international. El Hamdaoui scoorde dit seizoen al dertien keer in veertien competitieduels.

De 24-jarige aanvaller debuteerde in het betaalde voetbal bij Excelsior. Via Tottenham Hotspur, Derby County (huurbasis) en Willem II belandde hij in 2007 in Alkmaar.

Plaats je reactie