MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bezoekers kapsalon raken slaags

27 december 2008 | in Maatschappij | 1 Reactie

KapperIn een Marokkaanse kapsalon in Den Bosch is vrijdagavond een grote vechtpartij uitgebroken. Volgens getuigen is daarbij ook geschoten en zouden er slagwapens zijn gebruikt, maar dat kan de politie volgens Omroep Brabant niet bevestigen.

Om nog onduidelijke redenen kregen rond half acht ’s avonds enkele bezoekers van de salon aan het Hinthamereinde het met elkaar aan de stok. Op dat moment waren zo’n twintig mensen in de zaak aanwezig.

De politie onderzoekt de zaak en zette daarvoor enige tijd een deel van de straat af. De politie heeft nog geen mensen aangehouden, maar weet inmiddels wel al de identiteit van enkele betrokkenen.

Er is 1 reactie

  1. peter = de naam
    27 december 2008 om 05:07 uur.

    Slagwapens? Kam, fohn, haardroger of zakkammetjes. Whaahaa.

Plaats je reactie