MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aisati krijgt bezoek Marokkaanse bond

28 december 2008 | in Sport | 3 Reacties

De buitenwacht krijgt momenteel weinig mee van de voetbaltalenten van Ismail Aissati, maar dat betekent niet dat hij de gemoederen niet bezig houdt. De Ajacied staat namelijk op het punt de keuze te maken om voor Marokko uit te komen. Dat schrijft de Marokkaanse krant Aujourd’hui, volgens VoetbalPrimeur. Een bron binnen de voetbalbond van het Afrikaanse land zou dat hebben laten weten, zo wordt geschreven.

De middenvelder, die deze zomer werd getransfereerd van PSV naar Ajax, zou de Marokkaanse voetbalbond hebben ingefluisterd voor Marokko te willen kiezen en het Nederlands elftal links te laten liggen. De rol van de familie van de spelmaker is daarbij van doorslaggevend belang geweest.

Eén dezer dagen zal Driss Lakhal, vertegenwoordiger van de voetbalbond van Marokko, naar Europa reizen om de procedures te starten voor de binding van Aissati aan de Leeuwen van de Atlas.

Er zijn 3 reacties

 1. Rachid
  28 december 2008 om 09:03 uur.

  Geweldig jongen, we zijn trots op je!!!

  Allah Alwaten Almalik

 2. Ilhem
  29 december 2008 om 12:39 uur.

  Nou nog hopen dat hy er ver mee komt aangezien ‘de leeuwen van de atlas’ het niet zo best doen.

 3. sport
  31 december 2008 om 07:55 uur.

  Leuk dat hij voor Marokko wil uitkomen, maar ik vindt hoe Marokko met zijn topsporters omgaat ver onder de maat.
  Wat ik nu zie en vindt dat Marokko kant en klare talentjes proberen te werven zonder dat het land iets aan hoef te doen.
  natuurlijk wil ik dat Marokko wint en zeker wil ik dat Marokko tot de top in de wereld behoort.
  Ik ken een jongen Mustafa die op Olympisch niveau speelde, die kreeg een leuke bedrag per keer dat hij speelde en alles werd voor hem betaald en zo. Werd opgehaald en mocht gratis reizen. Voor zo een jongen uit een arme gezin is het heel wat. maar toen hij een ongelukje kreeg tijden zijn vakantie in Tanger door dat hij een duik wilde nemen in de zee raakte hij een met rug een rots waar door hij sinds dien verlamt is geraakt. Tot opdeden
  De organisatie waar hij onder viel was ineens afstandelijk zelfs geen moeiten genomen om hem te bezoeken in het ziekenhuis.

  Hij is aan zijn lot overgelaten, zelfs voor een rugoperatie moesten wij voor hem collecteren en hebben voor hem een leuk bedrag kunne inzamelen dankzij de Mohsinin in het land. Maar de regering!!!!!! Lahaola ola koata illa bilah.

  Dus als ik aissatie in zijn plaats was zal ik gezien zijn positie en de monopolie die hij bezit een aantal eisen stellen:

  – een nationale sport organisatie weten te creëren die de belangen van opkomende topsporters behartigt met eerlijke mensen en dat zootjes corrupte verwijderen .
  – zorgdragen voor een goede apparaat die jongen voetballers of welke sport dan ook stimuleert en ondersteunt in alle opzichten
  – Zorgen voor de werkgelegenheid, zodat mensen de financiële ruimte hebben om zelf sport te kunnen beoefenen.
  – (verborgen) talent van arme gezinnen begeleiden tot (top) sporters
  – Goede gezondheidzorg en zorgen dat het voor iedereen bereikbaar is.
  – En ga zo maar door……

Plaats je reactie