MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Groningers gestrand in Marokko

06 januari 2009 | in Economie, Marokko | 2 Reacties

Ryanair vluchten naar MarokkoRyanair heeft afgelopen weekend 200 passagiers laten staan in Marrakesh. Onder de passagiers veel Groningers die op vakantie waren geweest in Marokko. De vlucht zou teruggaan naar Bremen, maar Ryanair stuurde geen toestel schrijft SpitsNieuws.

Een deel van hen is per boot na een dertig uur lange tocht en een vlucht uit Spanje teruggekeerd. Zo’n vijftig mensen zitten er nog steeds vast, meldt het Dagblad van het Noorden. ‘Daar stonden we dan”, zegt Carolien Fischer uit Groningen. ‘Met vierhonderd man, want ook het Ryanair-vliegtuig naar Bristol verscheen om onduidelijke redenen niet.’

Er zijn 2 reacties

  1. Rif
    08 januari 2009 om 01:45 uur.

    allemaal perdo s die marakech oveilig maken

  2. Rif
    08 januari 2009 om 01:46 uur.

    (pedos)

Plaats je reactie