MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vermoorde Hafida in Marokko begraven

06 januari 2009 | in Maatschappij | 2 Reacties

begrafenisDe 37-jarige Hafida die zaterdag 27 december door haar ex-man werd doodgestoken in haar woning aan de Maria van Bourgondiëstraat in Gorinchem is vrijdag in Marokko begraven. Haar broer heeft de begrafenis bijgewoond. De vijf kinderen waren niet aanwezig, omdat voor hen geen opvang kon worden geregeld. Zo meldt het Algemeen Dagblad.

Bij de Marokkaanse moskee in Gorinchem is donderdag een rouwdienst voor haar gehouden. Abdeslam El Abbas, voorzitter van de Unie van Marokkanen, zegt dat de steekpartij binnenkort aan de orde komt tijdens een preek van de imam. El Abbas: ,,Deze preek is vooral preventief bedoeld. Mensen moeten altijd voor harmonie kiezen. Geweld wordt door niemand goedgekeurd.’’

Op basisschool Samen Onderweg en middelbare school de Windroos, waar drie kinderen les krijgen, werd stilgestaan bij het gezinsdrama. Beide scholen schakelden Slachtofferhulp in, aldus het dagblad.

Er zijn 2 reacties

  1. tanger
    07 januari 2009 om 11:43 uur.

    Omdat ik ook uit de omgeving gorinchem kom en de hele famillie ken als iedere marokkaan in gorinchem ,de hele marokkaanse gemeenteschap is geschrokken van , de veraantwoordelijk van dood van de vrouw is niet alleen van haar man ,maar ook de vader van de man die had al moeten ingrijpen ,terwijl hij op moskee met grote mond loopt . haj met nul respect…….

  2. Jaouad
    07 januari 2009 om 03:49 uur.

    Ik begrijp niet dat onder het kopje amusement staat!!

Plaats je reactie