MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Militairen smokkelden drugs naar België

15 januari 2009 | in Marokko | Reageer

amn lwatanieDe Marokkaanse politie heeft dertig militairen gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij hasjsmokkel naar Nederland, België en Spanje. De politie deed zondag op verschillende plaatsen in het noorden van het land invallen. Zo meldt Het laatste Nieuws.

Personeel van de marine, de politie en hulptroepen waren bij de bende betrokken, aldus een verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ook degenen die de drugs leverden zijn aangehouden, evenals de smokkelaars die met rubberen speedboten de hasj naar Europa brachten.

Plaats je reactie