MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PVV krabbelt terug na fout

26 januari 2009 | in Politiek | 3 Reacties

Extreem rechtse politicus WildersDe PVV heeft geen behoefte meer aan een debat over sjeik Khalid Yasin, met ministers Ernst Hirsch Ballin (Justitie) en Eberhard van der Laan (Integratie). Dat liet Tweede Kamerlid Sietse Fritsma zondag weten. Zo meldt dagblad De Pers.

Een dag eerder drong hij nog aan op zo’n debat, naar aanleiding van een krantenbericht waarin stond dat de sjeik in Rotterdam gezegd had dat Geert Wilders moest worden gegeseld. Later bleek dat er een vertaalfout was gemaakt. Reden voor de PVV om snel terug te krabbelen.

Sjeik Khalid Yasin zei het te betreuren dat onderdelen van zijn speech verkeerd zijn vertaald.

De islamitische prediker, die zondag opnieuw in Rotterdam was voor een lezing, zei echter dat Wilders zich moet schamen voor zijn film Fitna. Hij verklaarde verder tevreden te zijn dat besloten is om de PVV-voorman te vervolgen. ,,Hij verdient een juridische tik op de vingers”, is te zien en te horen in een filmpje op YouTube.

Toespraak Khalid Yasin in Rotterdam:

Er zijn 3 reacties

 1. HENK EL MAKHLOUFI
  26 januari 2009 om 07:02 uur.

  De oprichting van de PVV ,dat was pas een fout!!!

 2. hassanhasson
  26 januari 2009 om 11:26 uur.

  How to Take a Free English Course? deze vraag is uitgezet door het kwaliteitskrant; het AD!!!! Riooljournalistiek om meer geld..
  leidde tot grote beroering in de tweede kamer..
  Het is een komedie met als hoofdrolspeler PVV van Gekke Geert en geconserveerde knul Rutte.

  Gekke Geert verdient een paar weken TBS

 3. reyes aith mazga
  11 april 2009 om 06:31 uur.

  er waren nooit problemen geweest tussen nederland en islamitische gemeenschap want simpel zat er woonden toen bijna geen arabieren, en de turken en amazigh bevolking vormde 90% van die gemeenschap……kijk nu wat er allemaal gebeurt na de komst van de arabieren…….pvv heeft het totaal mis hij denkt dat de islam het probleem is… het zijn de arabieren die d’r achter zitten….!!!

Plaats je reactie