MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw arrestaties in drugsonderzoek

29 januari 2009 | in Maatschappij | 5 Reacties

amn lwatanieDe Marokkaanse politie heeft opnieuw twaalf personen opgepakt, onder wie twee Marokkaanse advocaten, in het kader van een onderzoek dat gelieerd is aan de ontmanteling van een groot drugsnetwerk tussen Marokko, België en Nederland, via Spanje. Sinds de zaak op 13 januari losbarstte, werden er inmiddels al een honderdtal mensen opgepakt, een record, schrijft Het Laatste Nieuws.

“De twaalf, onder wie twee advocaten die verbonden zijn aan de balie van Nador, werden zondag opgepakt en verschenen gisteren voor het parket van Casablanca op beschuldiging van internationale drugshandel”, aldus een gerechtelijke bron. De groep verdachten bestaat verder onder andere uit douaniers en burgers. Volgens het parket zijn er inmiddels al 92 mensen gearresteerd die bij het drugsnetwerk betrokken zouden zijn.

Er zijn 5 reacties

 1. mhamed
  29 januari 2009 om 11:14 uur.

  laten we hopen dat dit het begin mag zijn met al die corupte tering zakken van de overheid!!

 2. mmmm
  29 januari 2009 om 10:14 uur.

  alhamdo lilah,
  dit is het begin van de vooruitgang
  en dit is het beging van het bestrijden van corruptie en machtsmisbruik
  dit is het begin van schoonschip maken
  andere (slechte) hoge pieten en ambtenaren zullen nog volgen
  en er zullen daar mensen de plaatsen overnemen die voor het land gaan dienen en die hard zullen gaan werken om als nog het land te reden van ellende.
  Misschien is het voor ons weggelegd om daar iets moois op te bouwen voor ons land in de toekomst.
  Als dit heeft plaats gevonden dan wet je dat het land uit het regiem bevrijd wil worden.
  Ik roep de koning om met deze stap verder te gaan en zijn klus af te maken.
  En Allah zal hem hierbij steunen.

 3. Mo
  30 januari 2009 om 09:45 uur.

  Ze zijn lekker slim bezig, ze moeten juist die mensen met rust laten, hun halen juist centen binnen voor Marokko, iedereen eet daar met hun mee.

  Er zal wel een andere bende dit overnemen van ze, het houdt nooit op, hasj moet eenmaal naar buiten en in binnen komen in Europa.

 4. Mustapha
  05 februari 2009 om 10:40 uur.

  Ey MO

  Wat nou hasj moet europa binnenkomen,
  het is goed voor de gene die het verkopen, maar helpt het jou daarmee.

  Beter een normale marokko, dat je al je papieren en zaken normaal kan regelen, zonder GELD te hoeven betalen aan alle die vieze oplichters!

  SALLAM OU3ALAIKOUM!

 5. naf
  06 februari 2009 om 04:16 uur.

  Jullie zijn ook wel lomp man..Wat dacht je van nederland denk je soms dat nederland draait vanwege de kaas of zo?? Dit land draait ook alleen maar op shit uit het buitenland..Dus zijn jullie nou dom of doen jullie je dom voor. Tuurlijk blijft het zo dat hasj vanuit Marokko komt en dacht je soms dat Marokko zou draaien van de burgers uit Europa alleen of wat..hasj is er en blijft..nou toedels dat was het dan alweer tot de volgende keer..

Plaats je reactie