MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zaari debuteert in selectie Marokko

04 februari 2009 | in Sport | 5 Reacties

Marokkaans elftalBrahim Zaari is door de Marokkaanse bondscoach Roger Lemerre opgeroepen voor de oefeninterland tegen Tsjechië van volgende week woensdag. De 19-jarige doelman van FC Den Bosch debuteert in de selectie, die bestaat uit 23 spelers.

Mounir El Hamdaoui van AZ en Feyenoorder Karim El Ahmadi zijn de andere spelers uit de Nederlandse competitie die zijn opgeroepen door Lemerre, schrijft ELF voetbal. NEC-linksback Youssef El-Akchaoui haalde de definitieve selectie niet.

De volledige selectie van Marokko:

Doel: Karim Zaza (Aalborg), Brahim Zaari (FC Den Bosch), Karim Fegrouch (WAC Casablanca).

Verdediging: Mehdi Benatia (Clermontfoot), Youssef Rabeh (Levski Sofia), Amine Erbate (Al Wahda), Chemeshedine El Aarrichi (Moeskroen), Hassan El Mouatez (Lokeren), Badr El Kaddouri (Dinamo Kiev), Michel Chertien Basser (AS Nancy), Talal El Karkouri (FC Qatari).

Middenveld: Youssef Safri (FC Qatari), Houshinne Kharja (Siena), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Marouane Zemmama (Al Shaab), Adil Taarabt (Tottenham Hotspur).

Aanval: Nabil El Zhar (Liverpool), Youssef Hadji (AS Nancy), Nabil Dirar (Club Brugge), Mounir El Hamdaoui (AZ Alkmaar), Nabil Baha (Málaga), Marouane Chamkh (Bordeaux), Mbark Boussoufa (Anderlecht).

Er zijn 5 reacties

 1. abdesss
  04 februari 2009 om 07:27 uur.

  waarom kadouri wel en geen youssef el akchoui

 2. trab
  04 februari 2009 om 10:59 uur.

  @ Abdesss,

  Slechte vraag van je.

  J kunt j btr afvragen waarom wel karkouri en safri en niet el akchaoui! Bovendien begrijp ik nog steeds niet waarom die Safri (een speler uit een amateurcompetitie in t Midden-Oosten) aanvoerder is van het nationale elftal. Slechte keuze!!!

 3. abdesss
  05 februari 2009 om 10:34 uur.

  safri doet het wel goed oke kandouri heeft zn tijden gehad maar jah maar las j nu zo bekijkt is dit wel nu een hele mooie lijst met goede spelers als je gaat vergelijkenmet afgelopen 4 jaar

 4. adal
  07 februari 2009 om 12:51 uur.

  taz youssef el akchoui heb je echt nodig die toont metaliteit maar ja die mensen slapen daar paar apen uit de midden oosten halen die geen nivo spelen daarom kan je wk echt vergeten

 5. Ricardinho
  02 september 2009 om 01:53 uur.

  Alleen de aanval is redelijk. El Ahmadi is een goeie middenvelder maar heeft sinds die bij Feyenoord speelt zn oude niveau nooit meer gehaald. Denk niet dat Marokko veel kans maakt op een eventueel WK..

Plaats je reactie