MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie arresteert reisbureau eigenaar

27 februari 2009 | in Maatschappij | 9 Reacties

mekkaDe politie heeft maandag de 35-jarige eigenaar van reisbureau Marina’s Travel in Amsterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van oplichting van zijn klanten, maakte ze donderdag bekend, volgens de Volkskrant.

De man is op last van de officier van justitie na verhoor heengezonden, omdat er op dit moment onvoldoende redenen zijn hem langer vast te houden. Hij blijft verdachte in de zaak.

De eigenaar zou honderden moslims hebben gedupeerd die op bedevaart naar Mekka zouden gaan. Zijn reisbureau ging in oktober failliet. De verdachte verklaarde dat hij thuis was overvallen, waarbij honderden paspoorten en honderdduizenden euro’s zouden zijn weggenomen.

De klanten hadden toen al 3500 tot 4000 euro betaald voor hun reis en konden fluiten naar hun centen en identiteitsbewijzen. De politie heeft enkele honderden aangiften ontvangen van gedupeerden. Zo meldt de krant.

Er zijn 9 reacties

 1. Laila
  27 februari 2009 om 03:23 uur.

  Wat sneu voor de geduppeerde. Hij moet opgesloten worden. Walgelijke vent ,om over de ruggen van de moslims rijk te worden.
  Iensha’allah maken ze alsnog een bedevaart naar mekka.

 2. Charif
  27 februari 2009 om 11:09 uur.

  Die zhemmel / vieze gore oplichter heeft dat geld gebruikt voor het laten vermoorden van zijn ex-vrouw Malika S. die op dit moment in Dubai verblijft en ondergedoken leeft.

  Ze hebben samen een kind en hij wil een omgangregeling, dit wil zij niet om zeer goede redenen en nu wil hij haar laten omleggen.

  Het geld wat alle mensen hebben betaald voor hun bezoek aan Mekka is op gegaan aan het betalen van huurmoordenaars uit het Oostblok.

  Insha Allah zal hij branden in hel!

  Er is al tevens een fatwa over hem uitgesproken……..

  Charif

 3. Bilal
  27 februari 2009 om 11:21 uur.

  Soebhana Allah hoe ver kan het gaan met deze dunyaa

 4. mo
  27 februari 2009 om 11:45 uur.

  die man moet je het land uitzetten en naar de gevangnis in marokko
  dan pas verdient hij zijn straf hier kan hij zielig lopen doe maar softie allemaal

 5. kano
  28 februari 2009 om 02:45 uur.

  die dief moet in marokko berecht worden en daar in de gevangenis (de hel op aarde) gegooid moet worden dan gaat pas hij leiden, veel mensen hebben op hem een vloek uitgesproken hij krijgt het moeilijk in deze wereld.

 6. amazigh amagrebie
  01 maart 2009 om 02:53 uur.

  ik weet niet hoe hij zich kan verantwoorden bij Allah SWT. dit is echt niet normaal
  dat een moslim zijn broeders die naar heilige Mekka willen gaan dan zoiets flikt wat betekent geld nog als je mensen hun bedevaart afpakt schaam je eigen of beter gezegd stik in je geld

 7. abdel
  01 maart 2009 om 09:34 uur.

  zulke mensen moet je naar de park brengen
  en kapotschieten

 8. joop van laarhoven
  01 maart 2009 om 07:30 uur.

  Tuig van de richel zijn eigen geloofsgenoten oplichten,naar de bajes in Sale.
  Daar zit meer van dat spul.
  Joop Essaouira

 9. Azidan
  02 maart 2009 om 03:33 uur.

  Amaai zo erg, Lah Hawla Qawata Illa Billah

  Een schande voor de Moslims, naar waat gaat de Dunya naartoe

Plaats je reactie