MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari terug in Marokkaanse selectie

16 maart 2009 | in Sport | 6 Reacties

Marokkaans elftalNourdin Boukhari heeft een mooie bekroning gekregen voor zijn uitstekende spel bij NAC Breda. De aanvaller is door bondscoach Roger Lemerre opgenomen in de voorselectie van het nationale elftal van Marokko.

Boukhari maakte in oktober 2007 voor het laatst zijn opwachting in het shirt van Marokko en werd sindsdien niet meer opgeroepen, schrijft VoetbalPrimeur. De begaafde linkspoot is dankzij zijn goede spel in Breda echter weer in beeld gekomen.

Behalve Boukhari zijn ook de in Nederland actieve spelers Mounir El Hamdaoui (AZ), Youssef El-Akchaoui (NEC), Karim El Ahmadi (Feyenoord) en Brahim Zaari (FC Den Bosch) opgenomen in de 29-koppige voorselectie. Marokko neemt het op 28 maart thuis op tegen Gabon in het kader van de Afrikaanse WK-kwalificatieronde.

De volledige selectie is:

Doel: Karim Zaza (Aalborg), Brahim Zaari (FC Den Bosch), Karim Fegrouch (WAC Casablanca).

Verdediging: Mehdi Benatia (Clermontfoot), Amine Erbate (Al Wahda), Chemeshedine El Aarrichi (Moeskroen), Hassan El Mouatez (Lokeren), Badr El Kaddouri (Dinamo Kiev), Talal El Karkouri (FC Qatari), Ouaddou Abdeslam (AS Nancy), Youssef El Akchaoui (NEC), Rami Adil (Lille)

Middenveld: Youssef Safri (FC Qatari), Houshinne Kharja (Siena), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Marouane Zemmama (Al Shaab), Adil Taarabt (Tottenham Hotspur), Hermach Adil (RS Lens), Chafni Kamal (AJ Auxerre), Tarik Sektioui (FC Porto)

Aanval: Nabil El Zhar (Liverpool), Youssef Hadji (AS Nancy), Nabil Dirar (Club Brugge), Mounir El Hamdaoui (AZ Alkmaar), Nabil Baha (Málaga), Marouane Chamkh (Bordeaux), Mbark Boussoufa (Anderlecht), Nourdin Boukhari (NAC), Moncef Zerka (AS Nancy).

Er zijn 6 reacties

 1. Vakkie G Breda
  16 maart 2009 om 11:53 uur.

  Nourdin,

  Ik ben trots op je jongen! Je hebt je selectie helemaal zelf afgedwongen. Het belangrijkste vind ik dat je heel blijft, maar ik wil jou alle succes wensen en van harte feliciteren!

 2. kano
  18 maart 2009 om 02:28 uur.

  hij bakt er niets van

 3. bayo
  19 maart 2009 om 04:26 uur.

  Nourdin is een van de beste speler van erdivisie

 4. rida1
  24 maart 2009 om 12:21 uur.

  Nourdin is een trage speler, maar wel een met een goede techniek en een trap!
  Hoop hij tot zn recht komt !

 5. tootje
  27 maart 2009 om 07:57 uur.

  nourdin boukari gaat tegen gadon voor marokko scooren

 6. toufik
  27 maart 2009 om 08:00 uur.

  Nourdin is egcht goed hij heef een mooi taktiek en hij kan goed de troekjes .Maar ik hoop dat hij voor marokko wel goed gaat spelen

Plaats je reactie