MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Masterclass Arabic Rap met Salah Edin

24 maart 2009 | in Muziek | Reageer

Salah Edin gaat Amsterdamse jongeren leren om in het Arabisch te rappen. Dat maakte theaterzaal Studio West, dat de cursus organiseert, maandag bekend. De Masterclass Arabic Rap vindt zaterdag plaats.

De controversiële rapper zal met de jongeren ook een gesprek aangaan over zijn carrière, politieke en creatieve standpunt en hoe dit betrekking heeft met zijn profileren als artiest. Hiernaast gaat hij met jongeren aan de slag op het gebied van schrijven van raps en performen on stage.

Salah Edin is een 26 jarige Marokkaan, moslim, lijkt op Mohamed B. en heeft een uitgesproken mening over de Nederlandse politiek en samenleving.

Zijn Nederlandstalige debuutalbum ‘Nederland’s Grootste Nachtmerrie’ maakte veel furore . Salah Edin schudt zijn nachtmerries van zich af en neemt de controle om dromen werkelijkheid te maken. Platenlabel Top Notch van oudgediende Kees de Koning sluit zich aan bij de revolutie.

Ben je tussen de 14 en 23 jaar, en wil je meedoen? Meld je dan aan via info@studiowest.nl met je creatieve CV en motivatie. Je hoeft natuurlijk niet persé van Arabische afkomst te zijn om deel te kunnen nemen aan deze Masterclass, maar motivatie is wel een vereiste.

Meer informatie:
Wanneer: 28 maart 2009
Tijd: 13:00 – 16:00
Plaats: Studio West
Kosten: 7 Euro

Voor meer informatie bel je naar Studio West 020-4107701 of stuur een mail via info@studiowest.nl

Plaats je reactie