MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salah Edin’s Horr

26 maart 2009 | in Muziek | 2 Reacties

Salah Edin richt zich met zijn nieuwe album, getiteld Horr, op een grote markt. Op 17 april komt ‘ie uit, in Marokko en in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Algerije en Spanje. Edin: “Ik wil me richten op een groter gebied, op landen waar ook veel Arabieren wonen.”

Het album, dat een beetje klinkt als Franse rap, is inmiddels helemaal af, gemixt en gemasterd. Een bijzondere gastbijdrage op Horr is van Sefyu, één van de meest succesvolle Franse rap-artiesten.

Horr komt op vrijdag 17 april uit, bekijk hier alvast de videoclip van de titeltrack.

Er zijn 2 reacties

 1. mo
  27 maart 2009 om 12:22 uur.

  gat in de markt
  groot gelijk salah

 2. naf
  02 april 2009 om 10:14 uur.

  Hij heeft wel een sexy stem hoor en mooie teksten mijn complimenten SALAH go on!!

Plaats je reactie