MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint wel van Angola

02 april 2009 | in Sport | 9 Reacties

Marokkaans elftalVier dagen na het verrassende 2-1 verlies thuis tegen Gabon, heeft het Marokkaanse elftal de vriendschappelijke wedstrijd dinsdag tegen Gabon met 2-0 gewonnen. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Adel Taarabt in de negende minuut. Marouane Chamakh maakte op aangeven van Taarabt het tweede doelpunt in de 50ste minuut.

De basisopstelling:
Karim Fegrouch, Chemceddine El Araichi, Amine Erbate (C), Benatia, Hassan El Mouataz, Karim El Ahmadi, Marouane Zemmama, Kamel Chafni, Adel Taarabt, Mbark Boussoufa, Marouane Chamakh

Zie de doelpunten:

Er zijn 9 reacties

 1. tarik
  02 april 2009 om 09:54 uur.

  the atlas lions winnen onnodige wedstrijden ze moeten echte zorgen
  voor een goede keeper om een kans te maken met echt werk zoals
  WK & AFRICA CUP kijk maar naar gomes van psv hij is drie keer kampion geworden met psv hij is weg en psv in de probleemen en we hebben na zaki
  alleen maar ramp figuren als keepers

 2. kano
  02 april 2009 om 06:04 uur.

  Maar vraag niet hoe ze hebben gewonnen, het was ook een gare wedstrijd tegen een zwakke Angola met de reserve spelers.

 3. darbaa
  02 april 2009 om 06:51 uur.

  vriendschappelijk winnen tegen angola en dan trots zijn en van gabon nog thuis verliezen ook schaam jullie eigen diep met die kut trainer en die kut voetbalbond die denken dat ze alles weten !!! elftal is goed maar de juiste spelers moeten op de juiste plaats en een vaste plaats !

 4. naf
  02 april 2009 om 10:26 uur.

  VIVA MAROC!!!

 5. mhamed
  03 april 2009 om 10:47 uur.

  VIVA MAROC!!! laat me niet lachhen geest.

 6. abdesss
  06 april 2009 om 12:28 uur.

  dooie wedstrijd alleen el ahamdi was goed en taarabt ging voor de rest belaberd maar jah roger lemaeree denk dat ie binnenkort wordt onslagen want schijnt dat hij te weinig te doet wat hij ervoor verdient

  marokkaanse bond schijnt interesse te hbeben in badou zaki eerlijk gezegd vind ik hem niets want bij wydad zelf bakt ie er niks en ik oop dat ze een keert een keert een engels man of nederlandse traner nemen tot nu toe zoals en marokkaanse traniers als franse trainders hebben laatse 10 jaar niets gebakken

 7. zva
  08 april 2009 om 01:51 uur.

  Marokko wint altijd als het om nergens gaat.
  daaahahhh

 8. mhamed
  08 april 2009 om 05:59 uur.

  corupte land van NAF heeft de hele marokko kapot gemaakt en zal nog meer kapot maken.

 9. reyes aith mazga
  11 april 2009 om 06:16 uur.

  dat er mensen zijn die de (gearabiseerde) waardeloze marokkaanse voetbal volgen…..dat is ontzetende flauw….toen zaki imazighen selekteerde de nationale ploeg ging het perfect…het heeft hem wel zijn baan gekost maar toch…de imazighen de echte marokkanen dat is de toekomst…..thenmirt

Plaats je reactie