MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat heeft ‘beetje spijt’ van Oranje

04 april 2009 | in Sport | 5 Reacties

PSV’er Nordin Amrabat heeft een ‘beetje spijt’ van zijn keuze voor het Nederlands elftal. “Het Nederlands elftal is voor mij erg ver weg, ik maak meer kans om voor Marokko uit te komen”, zei hij in een interview met het Eindhovens Dagblad.

Toch blijft de ontwikkeling die de 22-jarige aanvaller de laatste jaren heeft doorgemaakt opmerkelijk. Nog niet zo lang geleden speelde Amrabat immers nog bij SV Huizen en werkte hij als afwasser in een restaurant om een centje bij te verdienen. “Moet je nagaan dat ik drie jaar geleden nog gewoon twee keer per week trainde en kampioen werd in de eerste klasse… Dat is dus de reden dat ik met de rondo’tjes vaker in het midden sta.”

Nordin Amrabat vertelt uitgebreid over zijn ontwikkeling, ambitie én geloof, zaterdag in het ED.

Er zijn 5 reacties

 1. am
  06 april 2009 om 12:13 uur.

  een beetje spijt wan een eikel over zoeits moet goede nadenken laat mij niet lachen

 2. kano
  07 april 2009 om 06:17 uur.

  kies maar voor oranje zou ik zeggen want die marokkaanse elftal is toch gaar

 3. mhamed
  08 april 2009 om 10:44 uur.

  succes jongen .
  geloof me in dat corupte land zal je nooit iets bereiken, althans als je geen dief bent.

 4. zva
  08 april 2009 om 01:49 uur.

  1 woord=sufkut.
  nu willen ze jou ook niet bij oranje! daaahh

 5. reyes aith mazga
  11 april 2009 om 05:57 uur.

  Ik zal trots zijn als ik jou was amrabat, het is een eer om voor een land als nederland uit te komen, je hebt rechten en plichten, en in marokkaanse selectie maak je geen kans vanwege jou naam amrabat…….waarom zou ik voor een land spelen die me niet erkent…………..wijs tros op je zelf

Plaats je reactie