MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen houden van… Spanje

09 april 2009 | in Maatschappij | 4 Reacties

Een Spaans plan om immigranten een oprotpremie uit te betalen om het land te verlaten kent minder succes dan de regering van de noodlijdende premier José Luis Zapatero had gehoopt. Volgens statistieken van het Spaanse ministerie voor Arbeid en Immigratie hebben totnogtoe een kleine 4.000 immigranten zich opgegeven voor een (betaalde) terugkeer. Zij krijgen een som geld in twee keer uitbetaald; de helft bij hun vertrek en de andere helft een maand later. Zo schrijft Express.be.

Volgens de krant Aujourd’hui Le Maroc zijn het vooral Latijns-Amerikanen die van de mogelijkheid gebruik maken. Zo hebben 1.688 Equatorianen, 713 Colombianen en 393 Argentijnen hun dossier binnengeleverd. Anderen daarentegen blijven liever op het Iberische schiereiland, want amper 2 van de 420.000 in Spanje verblijvende Marokkanen dienden ook een aanvraag in…

Er zijn 4 reacties

 1. mAGHREBIE
  09 april 2009 om 12:46 uur.

  Vind je het gek……die Marokkanen heeft ze minstens drie keer zoveel gekost om daar te komen.
  Bied een serieuze oprotpremie en je zult verrast staan.

 2. mo
  09 april 2009 om 06:09 uur.

  wat vindt je van een premie van 2 ton
  zal meteen vertrekken

 3. reyes aith mazga
  11 april 2009 om 06:01 uur.

  ik heb er begrip voor die mensen………hand in hand naar een beter toekomst…..

 4. kano
  11 april 2009 om 06:28 uur.

  ER ZIJN MENSEN DIE HUN STUKJE GROND HEBBEN VERKOCHT OM IN EUROPA (SPANJE)TE KOMEN EN DE SPAANSE OVERHEID WILLEN ZE HUN WEG KRIJGEN MET EEN PAAR CENTEN WAARMEE ZE ALLEEN MAAR SNOEP KUNNEN KOPEN. ZELFS DE MAROKKAANSE STUDENTEN IN DE SPAANSE STAD GRANADA HEBBEN HET MOEILIJK DE OVERHEID WIL HUN VERBLIJFS VERGUNNING NIET MEER VERLENGEN, DAT IS ECHT DISCRIMINATIE

Plaats je reactie