MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anderlecht betreurt optreden politie

28 april 2009 | in Sport | 2 Reacties

Anderlecht betreurt het politieoptreden van zondagmiddag waarbij Mbark Boussoufa door de politie opgepakt werd. Volgens de club was het op geen enkel ogenblik noodzakelijk dat de speler geboeid moest worden. Ook het brutale optreden van de betrokken agent en een opsluiting in de cel van het politiekantoor was volgens Anderlecht niet nodig.

Boussoufa zelf benadrukt dat het optreden uitging van één enkele politieagent en niet van de gehele patrouille. Anderlecht wacht de resultaten af van een intern onderzoek, uitgevoerd op bevel van de Brusselse burgemeester, voordat het beslist om gerechtelijke stappen te ondernemen. Zo meldt Het Laatste Nieuws.

Boussoufa werd zondagnamiddag opgepakt door de politie bij een identiteitscontrole in een café in Brussel. De Marokkaan had geen identiteitskaart bij zich en zou daarop met geweld door een politieman zijn meegenomen. Hij moest op de grond gaan liggen en kreeg handboeien om. De voetballer bracht daarop enkele uren door op het commissariaat, waarna hij kon beschikken.

Er zijn 2 reacties

  1. naf
    28 april 2009 om 10:20 uur.

    Echte belgische racisten die agenten daar zijn echt racistisch. Ik kom er vaak maar de manieren hoe dat ze omgaan met mensen is niet normaal. Gewoon racistisch verder heb ik er geen woorden voor. Daarbij als het alleen om een id kaart gaat geef dat gewoon een boete en hou vervolgens je bek dicht zo zie ik het. Wat nou handboeien. Jullie Marokkanen uit belgie moeten eens leren optreden daar en je niet laten doen door dit soort racisten!!

  2. riffia
    06 mei 2009 om 04:42 uur.

    Sjonge jonge.. schokkend nieuws hoor omdat het een voetballer is?? Dit komt ook voor bij gewone burgers, staat dat dan ook weken in de krant!

Plaats je reactie