MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse ambassadeur steunt Boussoufa

30 april 2009 | in Sport | 4 Reacties

In België is het incident al lang geen nieuws meer – Boussoufa traint bij Anderlecht ook mee alsof er nooit iets was gebeurd – maar in Marokko zorgt de arrestatie van ‘Bous’ van afgelopen zondag nog steeds voor beroering.

Terwijl de Marokkaanse kranten moord en brand schreeuwen omtrent de vermeende racistische arrestatie van de sterkhouder van paars-wit, bracht de ambassadeur van Marokko dinsdag een bezoekje aan het Astridpark om er zijn steun te betuigen aan de speler in kwestie, schrijft de Extravoetbal.be.

Ook aanwezig: de neef en de broer van Boussoufa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond, die speciaal voor de zaak naar België was afgereisd, én een ploeg van een Marokkaanse televisiezender!

Anderlecht wacht nog steeds op het rapport van de burgemeester van Brussel en zal pas daarna beslissen om al dan niet een klacht in te dienen tegen de betrokken agenten. Ondanks de afwachtende houding zette de club alvast Meester Daniel Spreutels op de zaak, aldus de website.

Er zijn 4 reacties

 1. Brussel boy
  30 april 2009 om 12:09 uur.

  Is normaal e ik woon in brussel en geloof mij brussel is prescies marokkko die sfeer in het centrum alsof je in oujda zijt veel marokkaanse cafe ’s en souks in het weekend en boussoufa heb ik al een paar keer gezien iedereen respecteert hem en ja ik denk dat hij nog graag wilt blijven in anderlecht

 2. joop
  01 mei 2009 om 02:28 uur.

  Wat een gedoe allemaal,wij houden toch niet van discrimineren dus waarom een voetballer geen I.D kaart ,is hij meer als een marokkaan die om 7 uur naar zijn werk gaat.De ambassadeur zou zich met andere zaken bezig moeten houden.Er is genoeg te doen.
  Joop Essaouira

 3. samadie
  01 mei 2009 om 05:09 uur.

  door hem is het in het nieuws gekomen, het schijnt in belgie meer regel dan uitzondering dat marokkanen zich daar moeten legetimeren.

 4. hakitaki
  21 juni 2009 om 11:53 uur.

  marokko moet helemaal niet praten over racisme, kijk naar de voetbalbond. zoveel arabieren die geen bal kunnen raken, terwijl er zoveel irifieen beter zijn. Puur racisme, nog erger dan belgen, nederlanders, fransen. Dus over racisme wil ik marokko helemaal niet horen praten.

Plaats je reactie