MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgisch koppel overvallen in Marrakesh

10 mei 2009 | in Maatschappij | 4 Reacties

Een Frans-Belgisch koppel is gisternacht overvallen in hun villa in het Marokkaanse Marrakesh. De 52-jarige Belgische vrouw werd verkracht. De vier overvallers gingen ervan door met geld en waardevolle voorwerpen. Dat is vernomen van politiebronnen volgens Het Laatste Nieuws.

De 56-jarige echtgenoot, een Fransman, raakte gewond. Het koppel werd naar een ziekenhuis in Marrakesh gebracht. De identiteiten van de slachtoffers werden niet vrijgegeven.

Er zijn 4 reacties

 1. abdel
  10 mei 2009 om 09:35 uur.

  Ik hoop dat de daders opgepakt zullen worden en hun verdiende loon krijgen. Je kan zeggen wat je wil over Marokko maar depolitie is in dit soort zaken al heel snel de daders op het spoor.

 2. mAGHREBIE
  10 mei 2009 om 03:52 uur.

  De daders zullen ongetwijfeld opgepakt worden……en hij zal ook ten lijfe ervaren wat verkrachting inhoudt…..

 3. luna
  11 mei 2009 om 08:53 uur.

  Hmm ja in marrakech zijn ze steeds minder vriendelijk tegen de toeristen…ze willen hen weghebben

 4. kano
  14 mei 2009 om 09:00 uur.

  Die zijn al opgepakt en dat is op 12 mei dus twee dagen later.

Plaats je reactie