MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Brandbom op moskee Zoetermeer

11 mei 2009 | in Marokko | 4 Reacties

Met een molotovcocktail hebben onbekenden vrijdagnacht een aanslag gepleegd op de Zoetermeerse Al Qibla-moskee. De brand bleef beperkt doordat een getuige meteen het alarmnummer belde, meldt het Algemeen Dagblad.

De schade in het gebouw aan het Kerkenbos bleef beperkt tot een aantal tafels en een groot vloerkleed. De gebedsruimte liep rookschade op.

Al Qibla is de enige moskee van Zoetermeer en werd in april 2005 in gebruik genomen. Volgens bestuurslid Abdelkader Moussaten worden er op korte termijn extra veiligheidsmaatregelen genomen rond het pand.

Er zijn 4 reacties

 1. rara
  11 mei 2009 om 03:17 uur.

  SCHANDALIGE ACTIE!!

  DADERS GOED EN HARD STRAFFEN!

 2. Tanjawia
  12 mei 2009 om 10:16 uur.

  De zielige mensen die deze daad begaan hebben weten helaas niet beter en worden later daarvoor gestraft. Allah ziet alles en laat zoiets niet zomaar voorbij gaan. Wij moeten onze salat blijven doen en ons voorberijden op de dag waarop wij beordeeld worden. Voor die dag moeten wij, alle Moslims, geduld hebben en God bedanken voor het fijt dat wij de kans hebben gekregen Moslims te zijn.

 3. Maghreb.NL » Blog Archive » Brandstichting moskee Zoetermeer
  15 november 2009 om 05:14 uur.

  […] een half jaar geleden werd er op soortgelijke manier brand gesticht in de moskee. De daders werden niet gevonden. De […]

 4. Ness
  07 februari 2014 om 04:44 uur.

  Wat eenekelijk iets! MEN MOET ER GEWOON AAN WENNEN DAT ER MOSKEE ZIJN!! DAT ISLAM DE GROOTSTE RELEGIE AAN HET WORDEN IS! DAT DE ISLAM ONVERWOESBAAR IS !! DAT DE ISLAM BLIJFT BESTAAN WAT JE OOK DOE!! IK HOOP DAT DE ISLAM ZICH MEER ZAL VERSPREIDEN IN NEDERLAND EN MET NAME ZOETERMEER!!!

Plaats je reactie