MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mbark Boussoufa wint Ebbenhouten Schoen

12 mei 2009 | in Sport | Reageer

Mbark Boussoufa heeft voor de tweede keer in zijn carrière de Ebbenhouten Schoen gewonnen. De 24-jarige Marokkaanse middenvelder van Anderlecht haalde het voor Lokeren-doelman Barry Copa. Op de erelijst volgt Boussoufa Marouane Fellaini (ex-Standard) op. Zelf won hij de trofee al eens in 2006, schrijft Belgium Soccer.

De Ebbenhouten Schoen wordt uitgereikt aan de beste voetballer van Afrikaanse origine in de Belgische competitie. Chelsea-ster Didier Drogba was aanwezig op de uitreiking. Ook Vincent Kompany kwam een kijkje nemen.

Uitslag:
1. Mbark Boussoufa (Mar/Anderlecht)
2. Barry Copa (Ivo/Lokeren)
3. Nana Asare (Gha/KV Mechelen)
4. Dieumerci Mbokani (Con/Standard)
5. Mohamed Sarr (Sen/Standard)

Plaats je reactie