MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook El Hamdaoui wordt gelinkt aan Bayern

15 mei 2009 | in Sport | 2 Reacties

El Hamdaoui topscorer EredivisieNu Louis van Gaal aan de slag gaat bij zijn Traumverein Bayern München, worden meerdere spelers van AZ al naar Der Rekordmeister geschreven. Eredivisie-topscorer Mounir El Hamdaoui ontkomt ook niet aan de speculatiewoede van de Duitse media, schrijft Goal.com.

Sport Bild bericht dat El Hamdaoui de nieuwe versterking voor de aanval van Bayern München moet worden. Scouts van de Zuid-Duitse club zouden de afgelopen maanden verschillende keren een duel van AZ hebben bezocht om de Marokkaan te bekijken.

Na Stijn Schaars en Sergio Romero is El Hamdaoui de derde speler van AZ die wordt gelinkt aan Bayern München. In Alkmaar heeft de goaltjesdief nog een contract tot medio 2012. Naast El Hamdaoui zouden ook Guillaume Hoarau (Paris Saint-Germain), André-Pierre Gignac (Toulouse), Edin Dzeko (VfL Wolfsburg), Luis Suarez (Ajax) en Mark Janko (Red Bull Salzburg) in beeld zijn bij Bayern, waar Lukas Podolski na dit seizoen zal vertrekken.

Er zijn 2 reacties

 1. Henk el Makhloufi
  15 mei 2009 om 08:13 uur.

  Volgens de “geruchtenmachine”is er eenovereenkomst tussen AZ en Bayern dat v Gaal zonder afkoopbedrag mocht vertrekken onder de voorwaarden dat Bayern een gratis wedstrijd tegen AZ k omt spelen EN dat LOUIS met zijn jatten uit de “snoeppot” van Scheringa zou blijven.
  Met ander worden,hij mag geen spelers overhalen om bij hem te komen spelen!!!!

 2. ikka
  18 mei 2009 om 02:30 uur.

  deze jonge moet naar nou camp!!!

Plaats je reactie