MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mbark Boussoufa Profvoetballer van het Jaar

18 mei 2009 | in Sport | 1 Reactie

Mbark Boussoufa, de Marokkaanse spelmaker van Anderlecht, is zondag in Lint door zijn collega-voetballers verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. ‘Bous’ haalde het voor de Congolees Dieumerci Mbokani (Standard) en de Costaricaan Bryan Ruiz (AA Gent).

De 24-jarige Boussoufa, die op de erelijst de Serviër Milan Jovanovic (Standard) opvolgt, was dit seizoen met een pak assists en elf doelpunten al vaak beslissend voor paars-wit. Voor Boussoufa is het al de tweede keer dat hij tot Profvoetballer van het Jaar verkozen wordt. Eerder won hij ook al in 2006, het jaar waarin hij ook de Gouden Schoen ontving. Begin deze week mocht hij ook nog voor de tweede keer in zijn carrière de Ebbenhouten Schoen ontvangst nemen. Zo schrijft MetroTime.be.

Er is 1 reactie

  1. ikka
    18 mei 2009 om 02:28 uur.

    meer dan verdient jonge!!!!

Plaats je reactie