MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zaari weer bij voorselectie Marokko

20 mei 2009 | in Sport | 1 Reactie

De 19-jarige Brahim Zaari is opgeroepen voor het Marokkaans nationaal elftal. Hij zit bij de voorselectie voor de duels met Kameroen en Togo op respectievelijk 7 en 20 juni. Het betreft kwalificatiewedstrijden voor het WK en de African Nations Cup. Tussendoor wordt ook nog een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld op 13 juni.

“Dit zal de derde keer zijn dat ik erbij zit”, vertelt Zaari verheugd aan ELF Voetbal. “De vorige twee keer was ik derde doelman.” Voorlopig moet de jonge keeper van FC Den Bosch dus nog twee man voor zich. “Karim Zaza van het Deense Aalborg is de eerste keeper, hij heeft heel veel ervaring.”

Het lijkt een flinke trip. De eerste wedstrijd wordt in Yaoundé in Kameroen gespeeld, daarna moet Zaari nog terug naar Marokko om het in Rabat op te nemen tegen Togo. “Het is allemaal erg goed geregeld en als we winnen is het een groot feest”, stelt de jonge sluitpost gerust.

Naast Zaari is topscorer Mounir El Hamdaoui ook voorgeselecteerd voor het nationale elftal.

Er is 1 reactie

  1. kano
    20 mei 2009 om 08:28 uur.

    Ze kunnen de WK 2010 vergeten

Plaats je reactie