MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Waarschuwing voor vluchten naar Nador

21 mei 2009 | in Toerisme | Reageer

De luchthaven Rotterdam Airport waarschuwt potentiële vakantiegangers voorzichtig te zijn bij het boeken van vluchten van en naar de Noord-Marokkaanse kustplaats Nador.

Sinds enige dagen worden volgens de luchthaven op de website van rifjet.com vluchten op deze bestemming vanuit Rotterdam aangeboden, terwijl de vluchten en de maatschappij niet bekend zijn bij Rotterdam Airport en er zijn tot op heden ook geen luchthavenslots voor aangevraagd.

Voor zover bij Rotterdam Airport bekend zijn er door de overheid ook geen routerechten voor een dergelijk initatief verleend. Rotterdam Airport raadt passagiers aan om voorzichtig te zijn met het boeken van deze vluchten, voor zover bekend is er ook geen regeling van Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) van toepassing.

Plaats je reactie