MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Op 6 juni op Marokkaans strand”

24 mei 2009 | in Sport | Reageer

Op 6 juni speelt het Nederlands elftla in Reykjavik tegen IJsland. Stagiair Nordin Amrabat verwacht niet dat hij bij de selectie voor dat duel zit en heeft dan ook zijn vakantie al geboekt.

“Op 6 juni lig ik op het strand in Marokko”, zei de Marokkaanse aanvaller tegenover PSV TV. “Het is logisch dat ik er niet bij zit. Volgend jaar moet ik eerst nog vol aan de bak en een paar stappen maken om op dit niveau te kunnen komen. Er zijn nog veel punten voor verbetering vatbaar.”

Genieten doet de PSV’er wel bij de trainingsstages van het Nederlands elftal. “Het is wel een eer om mee te mogen trainen. De bondscoach heeft aangegeven mij in de gaten te houden en ik ben niet voor niets hier uitgenodigd. Als ik toch word opgeroepen dan kom ik hier uiteraard naar toe, maar die kans is erg klein.”

Vrijdag maakte Bert van Marwijk de voorlopige selectie voor de duels met IJsland en Noorwegen (10 juni) bekend. Nordin Amrabat zit daar aanvankelijk niet bij.

Plaats je reactie