MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

40 jaar Marokkaanse migratiegeschiedenis

25 mei 2009 | in Maatschappij | Reageer

Namens het platform Dakira nodigen wij u uit om deel te nemen aan de manifestatie van Dakira, ter viering van 40 jaar Marokkaanse migratiegeschiedenis in Nederland. Deze manifestatie is een start van activiteiten in verschillende steden.

De start zal plaatsvinden op 5 Juni In de Mozes en Aaronkerk gevestigd op het Waterlooplein in Amsterdam. Het middag programma zal beginnen om 13.30 tot 18.00 uur, Het avondprogramma zal starten om 19.00 tot 23.00 uur. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden bij stichting Euro Medireraan Centrum voor Migratie en Ontwikkeling. Dit kan per telefoon op: 020-4288825 of 0655818828 Of per e-mail ggm40jaar@gmail.com.

Aanmelden kan tot 30 Mei, Wij hopen van harte u te mogen begroeten bij de manifestatie.

Plaats je reactie