MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maroc Telecom investeert fors

28 mei 2009 | in Economie | 1 Reactie

Maroc Telecom (MT), de grootste aanbieder van telefonie en internet in Marokko, gaat tot 2011 10,5 miljard dirham (ruim 935 miljoen euro) investeren in de uitbreiding en modernisering van het telecommunicatienetwerk.

Het bedrijf concentreert zich op het verbeteren van de verbindingen met Europa en de ontsluiting van bergachtige regio’s, waar meer dan 7.000 kleine gebieden nog niet zijn aangesloten op het netwerk. In stedelijke gebieden wil MT de aansluiting tussen vaste en mobiele telefonie, televisie en breedbandinternet verbeteren.

MT heeft 19,7 miljoen abonnees en de omzet is in het eerste kwartaal van 2009 gegroeid met 2,4 procent tot 7,13 miljard dirham (636 miljoen euro). Alle activiteiten – vaste en mobiele telefonie en internet – groeien, maar mobiele telefonie is de grootste inkomstenbron. Waarschijnlijk neemt de concurrentie de komende tijd toe als branchegenoot Wana 2G-diensten gaat aanbieden. Zo meldt AllePersberichten.nl.

Er is 1 reactie

  1. Choukri
    31 mei 2009 om 10:55 uur.

    Ik neem dat er 3G wordt bedoeld in plaats van 2G.
    2G is gewoon GSM en GPRS.

Plaats je reactie