MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint jeugd-WK voetbal

31 mei 2009 | in Sport | Reageer

Bij de Tilburgse voetbalvereniging Sarto werd zaterdag het jeugdwereldkampioenschap voetbal voor kinderen van 8 tot 12 jaar gehouden. Het zat de organisatoren alleszins mee: met perfect voetbalweer, enthousiaste deelnemers en spannende wedstrijden. Twaalf teams streden mee: van Griekenland tot aan Japan.

In de finale won het Marokkaanse team van Turkije, met één tegen nul. De Tilburgse kinderburgemeester Nicky Eberson reikte de immense wereldcup uit. Zo schrijft het Brabants Dagblad.

Zie een video-verslag van het WK:

Plaats je reactie