MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gabon maakt Marokko en Kameroen nerveus

07 juni 2009 | in Sport | 4 Reacties

TogoHoewel er nog vier wedstrijden te spelen zijn, staat Gabon er verrassend goed voor in de strijd om een WK-ticket. Gabon is ingedeeld in een groep met Togo, Kameroen en Marokko, maar lijkt wel te varen bij de rol als underdog. De ploeg van bondscoach Alain Giresse(foto) rolde zaterdag het Togo van Emanuel Adebayor op: 3-0.

Daarmee bevestigde Gabon dat de zege op Marokko, eerder dit jaar, geen uitzondering was. Bruno Ecuele bracht het Omar Bongo-stadion in extase door de verdiende 1-0 te maken. Adebayor kreeg daarna twee kleine mogelijkheden, maar de Arsenal-spits stond te geïsoleerd, schrijft Goal.com.

Gabon bleef ook na rust domineren en zag Roguy Meye kort na de thee 2-0 maken. Moise Brou maakte in de 83ste minuut het feest compleet door de marge naar drie te brengen.

Gabon is de leider in de groep met zes punten voor op Togo. Kameroen en Marokko treffen elkaar vandaag. Over twee weken treft Gabon groepsfavoriet Kameroen. De winnaar van de poule gaat naar het WK in Zuid-Afrika.

Er zijn 4 reacties

 1. Yassin
  07 juni 2009 om 11:10 uur.

  Marokko gaat door let maar op is alleen maar beter :D!!

 2. adal
  07 juni 2009 om 01:06 uur.

  inshalla ga ze niet door marokko kut selectie

 3. TITWANI
  07 juni 2009 om 03:19 uur.

  Dit is heel slecht nieuws voor MArokko, gabon staat nu 6 punten voorsprong op Marokko…….

  Enige lichtpunt: Adebayor is geschrost tegen Marokko

  InshaAllah wint MArokko vandaag van Kameroen

 4. said
  08 juni 2009 om 01:25 uur.

  Speelt marokko nog voetbal?
  hahahahahahah

Plaats je reactie