MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Kameroen spelen gelijk

08 juni 2009 | in Sport | 5 Reacties

Marokkaans elftal Marokko en Kameroen zijn zondag in het onderlinge WK-kwalificatieduel niet tot scoren gekomen (0-0). Beide ploegen pakten daarmee in groep A van de Afrikaanse zone wel hun eerste punt. Gabon, dat zaterdag met 3-0 won van Togo, voert de poule aan met zes punten uit twee wedstrijden.

Bij Kameroen maakte Ajacied Eyong Enoh zijn opwachting in de basisopstelling. De Marokkaanse bondscoach Roger Lemerre deed een beroep op Karim El Ahmadi (Feyenoord) en AZ-spits Mounir El Hamdaoui, schrijft het Algemeen Dagblad. Alleen de winnaar van de groep plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde van het wereldkampioenschap voetbal, volgend jaar in Zuid-Afrika.

Er zijn 5 reacties

 1. tarik
  08 juni 2009 om 02:32 uur.

  mensen jullie moeten niet veel verwachten van the atlas lions
  zolang ze niet beschieken over een goede keeper
  maake ze geen schijn van kans ik bedoel kijk maar de sinds zaki gestopt is
  was de ellende voor marokko begonnen azmi & benzekri & fouhami
  al die rendebellen enz……

 2. muslima
  09 juni 2009 om 11:15 uur.

  wallah tarik je hebt gelijk zaki was de beste wat de marrokkaanse voetbalgroep kon overkomen.

  maar kheir insha allah mischien winnen ze toch
  blijven hopen, blijven steunen en dua’s blijven verrichten.

 3. kano
  11 juni 2009 om 06:06 uur.

  als ze de tweede in de groep worden dan mogen ze juigen, tenminste om mee te doen met de afrikaanse cup 2010

 4. trab
  13 juni 2009 om 06:22 uur.

  Idd kano. W overschatten het Marokkaans elftal. Laten we gewoon eerlijk zijn; dat elftal komt gewoon kwaliteit tekort ;)!

 5. gast
  15 juni 2009 om 08:58 uur.

  De meeste Marokkaanse spelers komen uit voor Europese clubs, meestal uit eigen kweek of heel jong bij zo een club gaan spelen. Deze clubs hebben een bepaalde speelstijl (Europees): positiespel, omschakeling, discipline en uit gaan van eigen kracht. De Afrikaanse voetballers spelen het vroegere Engels voetbal kick en rush (schop en stormloop) of rommel voetbal. Bovendien zijn de Afrikanen fysiek erg sterk wat het spel nog moeilijker maakt. Om van een Afrikaans team te winnen moet je tactisch zijn en snelheid hebben. tactisch: op het juiste moment toeslaan. Snelheid: de bal snel rond spelen, de verdedigers gek spelen, en je hebt zekers snelheid nodig om de tackles te ontwijken ander ben je je enkels incl. schoen en sokken kwijt.

  Check het Spaanse team die kerels zijn allemaal niet groter dan 1.70 m. maar ze zijn super snel met de bal.

  Marokko is nog niet uitgeschakeld dus er is nog hoop….

Plaats je reactie