MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Carcela wil voor Marokko uitkomen

17 juni 2009 | in Sport | 1 Reactie

Mehdi-Carcela GonzalezDick Advocaat mag de naam van Mehdi-Carcela Gonzalez uit zijn boekje met te volgen spelers schrappen. De Belgische belofteninternational, die uitkomt voor Standard, moet wel nog wachten op de goedkeuring van de FIFA.

Carcela-Gonzalez, die naast de Belgische ook de Marokkaanse nationaliteit heeft, werd zondag uitgenodigd door de Marokkaanse bond om in Casablanca een wedstrijd van Raja Casablanca bij te wonen en dat in de VIP-lounge van het Mohamed V-stadion.

Naar verluidt zou de Marokkaanse bondscoach Roger Lemerre het jonge talent al willen oproepen voor de A-selectie.

Er is 1 reactie

  1. Hassanhasson
    19 juni 2009 om 10:02 uur.

    kijken nou eens dat maakt de marokkaanse maatschappij zo bijzonder en uniek: je ben een marokkaan en je hoort bij ondanks je naam, ras en je geloof!@!!!

Plaats je reactie