MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Chamakh naar Arsenal is kletskoek’

20 juni 2009 | in Sport | Reageer

Girondins de Bordeaux-preses Jean-Louis Triaud heeft de geruchten rondom een op handen zijnde transfer van Marouane Chamakh naar Arsenal betiteld als kletskoek. De aanvaller zou graag willen vertrekken naar Engeland.

De zaakwaarnemer van Chamakh gaf afgelopen week te kennen gesproken te hebben met Gunners-manager Arsène Wenger over een transfer van zijn speler naar de Londense club. De 25-jarige Marokkaan zou dolgraag naar de Premier League willen verkassen.

Van een mogelijk transfer is echter nog geen sprake, zo bevestigt Triad volgens VoetbalPrimeur. “Dat is allemaal kletskoek. Ik heb geen idee wie dit nieuws verspreidt, maar ik heb sinds acht jaar al geen Arsenal-mensen meer gesproken.”

Chamakh is in het bezit van een aflopend contract bij de Franse landskampioen. Komende vrijdag verstrijkt de laatste dag van zijn dienstverband in Bordeaux. Naast Arsenal zou ook Fulham Chamakh graag willen aantrekken. Ook Bordeaux heeft nog altijd goede hoop de aanvaller langer te binden.

Plaats je reactie