MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Politie mag werven in moskee’

16 juli 2009 | in Overheid | Reageer

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen vindt het geen probleem als de politie agenten werft in moskeeën. Begin juni werd bekend dat de politie in de Al Oumma-moskee in Slotervaart actief op zoek was gegaan naar allochtonen en vrouwen voor een baan bij het politiekorps.

VVD-raadslid Robert Flos stelde Cohen daarop vragen. Flos noemde het ‘onwenselijk’ dat de politie zo’n bijeenkomst houdt in een religieus gebouw, dat niet voor iedereen toegankelijk zou zijn.

Cohen verwerpt die kritiek in De Telegraaf.

Plaats je reactie