MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oud-bondscoach België naar Marokko

17 juli 2009 | in Sport | Reageer

MeeuwsWalter Meeuws gaat naar Marokko. De oud-bondscoach van België is de komende twee jaar de trainer bij twaalfvoudig landskampioen FAR Rabat. De Belgische oefenmeester heeft een mondeling akkoord met de club meldt De Telegraaf.

Meeuws wal al eerder werkzaam in Marokko. In het seizoen 2002-2003 had de Vlaming Raja Casablanca onder zijn hoede.

Plaats je reactie