MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaan wil later terug naar Marokko

21 juli 2009 | in Maatschappij | 2 Reacties

Meer dan 1 op 2 (52%) van de 3 miljoen Marokkanen die in Europa leven willen hun oude dag in het thuisland doorbrengen. Dat blijkt uit een peiling van het CCME (Conseil de la communauté marocaine de l’étranger) bij Marokkanen van alle leeftijden en wonend in zes landen van de EU (Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, België en Duitsland). In totaal gaat het om 85% van alle Marokkanen die buiten Marokko leven.

Volgens de Marokkaanse krant Aujourd’hui le Maroc bestaat er bij de Marokkanen die in Europa leven toch ook een belangrijke tendens om zich definitief in het gastland te vestigen. 4 op elke 5 ondervraagden is reeds genaturaliseerd of heeft het naturalisatieproces opgestart. Zo vertaalt Express.be uit de Marokkaanse krant.

Er zijn 2 reacties

 1. Mostafa
  23 juli 2009 om 06:04 uur.

  Ik hou van Nederland.

 2. ahmed b
  23 juli 2009 om 04:22 uur.

  Zo vertaald Express.be uit de Marokkaanse krant.

  Dit staat zo in de tekst. Echter ‘vertaald’ is fout . Dit moet zijn vertaalt, gezien het in deze zin tweede persoon enkelvoud is en geen voltooid deelwoord.

  Zal ik voortaan de artikelen eens screenen alvorens deze te plaatsen?

Plaats je reactie