MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Boycot discriminerende AH to go winkels’

22 juli 2009 | in Maatschappij | 3 Reacties

Op vriendennetwerk Hyves wordt actie gevoerd tegen de Albert Heijn-to go-winkels. Aanleiding is het nieuws dat enkele filiaalmanagers van exploitant Servex in Amsterdam en Den Haag intern hebben aangegeven geen Marokkanen meer in dienst te willen nemen.

Op pagina boycotahtogo.hyves.nl staat: ,,Het is tijd om te laten zien dat we dit niet accepteren! Wij kunnen ook wat doen: Boycot deze winkels!’’ Veel leden zijn er nog niet: 145.

De boycot van AH to go wordt in ieder geval steeds luider.

De beheerder van de Hyve schrijft: “Het is tijd om te laten zien dat we dit niet accepteren en dat AH hiermee een grote fout heeft gemaakt. Maar wij kunnen ook wat doen: Boycot deze winkels!”

NOS Headlines – “Geen Marokkanen bij AH”

Er zijn 3 reacties

 1. rachidddd
  22 juli 2009 om 04:48 uur.

  ZEKER BOYCOTTEN DIE ALBERT HEIJN…………MIJ ZUL JE VOORLOPIG DAAR NIET MEER ZIEN, OF HET HELP WEET IK NIET MAAR HET GEEFT ME WEL EEN GOED GEVOEL,,,,,,,FUCK APIE HEIN

 2. ravinder
  31 juli 2009 om 11:13 uur.

  wat een achterlijke reactie rachid. iedereen kan constateren dat er vele marokkanen werken bij de diverse ah’s. sprake van discriminatie in de pure vorm van het woord is er gewoonweg niet. gebruik je ogen en gebruik je hersencellen! wel kan er sprake zijn van positieve discriminatie, om verschillende redenen kan dit het geval zijn, bijv weerspiegeling van de wijk enz… wat mij opvalt is dat als er voordelen zijn voor marokkanen deze zijze van handelelen maar wat graag word geaccepteerd. is dat niet zo, dan word er flink op los geklaagd. ook is het al tijden een gegeven bij gelegenheden met veel marokkanen het al gauw misgaat. zelfs een feest ter ere van 30 jaar migratie kan niet goed verlopen…

 3. Henk el Makhloufi
  01 augustus 2009 om 01:05 uur.

  Ravinder,
  Leg nu eens in het begrijpelijk Nederlands uit wat je wilt zeggen!

Plaats je reactie