MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Air Arabia concurreert met Royal Air Maroc

04 augustus 2009 | in Toerisme | 5 Reacties

Air Arabia Maroc van Amsterdam naar CasablancaDe Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc is op maandag (3 augustus) begonnen haar eerder aangekondigde lijndienst tussen Schiphol en Casablanca. Het Noord-Afrikaanse dochterbedrijf van Air Arabia zal in eerste instantie drie keer per week op de route actief zijn. De budgetmaatschappij voert de lijndienst uit met Airbus A320’s, schrijft Luchtvaart Nieuws.

Naast de maandagen vliegt Air Arabia Maroc ook op de donderdagen en zaterdagen tussen Schiphol en Casablanca. Vanaf 24 augustus wordt de vlucht tevens iedere dinsdag uitgevoerd. De lijndienst krijgt met ingang van de winterdienstregeling eind oktober een dagelijkse frequentie. Air Arabia Maroc concurreert op de route naar Casablanca met Royal Air Maroc.

Er zijn 5 reacties

 1. abdess
  04 augustus 2009 om 01:27 uur.

  beter hopen dat het goedkoper wordt om naar marokko te vliegen

 2. ali
  08 augustus 2009 om 08:23 uur.

  mag van mij komen en de prijs moet goedkoop worden wat betreft met royal air maroc is gewoon duur kan gewoon niet je zou het moeten boycotten .geen Marokkaan meer met royal air maro

 3. Yasin
  11 augustus 2009 om 12:17 uur.

  Ali jij bent egt een marokkaanse boer Royaal air maroc heeft altijd ^plaatsen vol mensen maken ruzie om hun plaatsen kom jij het is duur nee het is goeddkoop dat wil je horen of zien!

  maar vriend moet je eens luisteren mensen werken voor het geld ik
  weet niet wat jij aan het doen bent volgens mij alleen pagga slaan!:p

  maar ik weet miss waarom je boos bent omdat ik hier in magreb ben en
  jij daar in HOLLANDA ja dat is het gwn luister pik doe je werk en dan is er niks aan de hand tabon d mok

 4. Whalid
  17 augustus 2009 om 02:19 uur.

  @ yassin

  Wtf is jou probleem dan ?? Ik weet niet maar.. aan de toon van je reactie ben jij diegene die boos is en niet Ali. Hij geeft gewoon zijn mening en doet dit op een normale toon.
  En over de “boer” gesproken, de definitie van een spreekwoordelijke boer is : Is o.a. iemand zonder manieren. Nou die win jij met vlag en wimpel !!
  Praat gewoon normaal en met el edab als je wil dat mensen je serieus nemen.

  Dat mensen ruzie maken om plaatsen bij RAM is omdat ze net zo “beschaafd” zijn als jou. Ze denken we hebben betaald dus deze vliegtuig is van mij. tfoe 3la bashar.

  Het punt van Ali is dat RAM al jaren haar monopolie misbruikt , dus concurrentie is alleen maar een goede zaak. Voor het geld wat ze je chargen voor een vlucht NL – MA ben ik van NL naar maleisie gevlogen 12 uur vliegen plus super luxe vliegtuig. Dus de prijs kwaliteit verhouding bij RAM is uit zijn verband.
  Aan de andere kant is het vraag en aanbod zolang mensen die prijzen betalen kunnen ze het vragen. Geld ook voor de veerdiensten spanje- marokko.

 5. Hassan
  04 februari 2014 om 10:55 uur.

  Waarom hebben Marokkanen geen respect voor een opmerking van een ander,
  Altijd maar schelden en rare opmerking maken.
  soms schaam ik me als marokaan.

Plaats je reactie