MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati wil extra trainingsuren maken

13 augustus 2009 | in Sport | Reageer

Ismail Aissati gaat binnenkort – als het in de planning past – extra techniektraining volgen bij Gery Vink, trainer van Ajax A2. Dat heeft hij onlangs met Vink en Jol besproken. ‘Volgende week gaan we kijken wat we kunnen doen. Als het speelschema het toelaat, zou ik het liefst extra trainingen op maandag en dinsdag krijgen’, zegt Aissati in de Voetbal International.

Verder zegt de middenvelder dat hij met Jol heeft gesproken over wat de trainer van hem verwacht. Jol wil graag meer doelpunten zien van met name het middenveld. Vorig seizoen was Emanuelson de beste middenvelde qua doelpunten met vier treffers. Dat wil de trainer dit seizoen anders zien. Daanaast moet Aissati zich meer laten gelden, vooral op vocaal gebied. Zo schrijft AjaxShowtime.

‘De trainer vind dat ik meer moet praten in de groep, dat ik me meer moet laten gelden. Daar heeft hij gelijk in. Het zit niet in mijn karakter om op de voorgrond te treden, maar je kunt het bij jezelf opwekken. Zoiets gaat stapje voor stapje’, aldus de Marokkaan.

Aissati was voor het duel met Groningen teleurgesteld dat hij geen basisplaats had. Hij merkte het tijdens de training op vrijdag toen hij niet bij de hesjes zat. Na afloop vroeg de middenvelder Jol om uitleg. Afgelopen zaterdag stond hij wel weer in de basis, maar werd halverwege vervangen door Enoh omdat de trainer niet tevreden was en hij veel balverlies leed.

‘Het systeem is mijn grootste concurrent. Als we spelen zoals tegen FC Groningen heeft de trainer geen spelverdeler nodig. Ik moet dus laten zien dat een speelwijze met nummer 10, met mij erbij, het beste is voor de ploeg. Er is mara een iemand die de trainer daarvan kan overtuigen. En dat ben ikzelf’, sluit hij het interview volgens de website af.

Plaats je reactie