MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb: geen reactie op Wilders

16 augustus 2009 | in Politiek | 2 Reacties

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam wil geen politiek inhoudelijke reactie geven op het besluit van Geert Wilders om in maart met zijn PVV niet mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Aboutaleb stelt zaterdag in een reactie dat hij ,,de taak en de wens heeft om in de aanloop naar de verkiezingen boven alle partijen te blijven staan”. Hij wacht de inschrijving van de diverse partijen rustig af, aldus een zegsman volgens het Algemeen Dagblad.

Aboutaleb en de PVV botsten de afgelopen maanden een aantal keer. Zo vond Wilders dat de burgemeester harder had moeten optreden tegen demonstranten die antisemitische leuzen riepen. Ook eiste de PVV van de burgemeester dat hij preken zou verbieden van een islamitische sjeik die zou hebben gezegd dat Wilders gegeseld zou moeten worden. Het bleek hier echter later om een vertaalfout te gaan.

Er zijn 2 reacties

 1. Henk el Makloufhi
  19 augustus 2009 om 06:57 uur.

  Na zijn bezoek aan de vergadering van de gemeenteraad in Rotterdam dit afgelopen voorjaar sprak hij na afloop met de verzamelde media en stelde dat “Rotterdam is een PVV stad pur sang” was
  Doelstelling van de PVV was onder meer deze burgemeester naar huis te sturen en alle moskeen te slopen in deze stad.
  Velen liepen al te juichen en dachten??????
  Maar nu komt hij niet,maakt wederom niet waar wat hij zegt,gaat weer het debat uit de weg!!!!
  Wat en volksverlakker!!!!
  Het is een nog grotere klootzak als ik dacht!!!!

 2. Naf
  21 augustus 2009 om 10:56 uur.

  Aboutaleb heeft gelijk hij kan domme mensen zoals wilders beter vermijden ipv dat hij dingen ook werkelijk oplost hij doet niks anders dan haat zaaien en de marokkaanse burgermeester is hem beter slimmer af dan zijn tijd steken in een domme racist van wilders. Wilders Aboutaleb heeft geen tijd voor je Aboutaleb is zijn werk aan het verrichten laat onze marokkaanse burgermeester lekker met rust want iedereen weet dat je niet aan hem kan tippen we weten allemaal dat het je wens is om burgermeester van voornamelijk Rotterdam te zijn maar helaas het is toch een marokkaan geworden haahahhahahaha…1 tip neem een voorbeeld van Aboutaleb en ga niet zo als een lelijke gremlins met zn blonde plukkie lopen gillen en wijzen naar moslims want je heb alleen jezelf ermee en daar zul je hartklachten van krijgen…denk aan je hart hahahah hihihihih Rotterdam is uit handen gegeven en de leider is een marokkaan je hoort het goed Wilders een marokkaan een moslim hoe kan dat nou he jeetje jeetje nu kan je lekker 7 kleuren poep blijven schijten hahahaha

Plaats je reactie