MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Chamakh blijft Bordeaux toch trouw

22 augustus 2009 | in Sport | Reageer

Marouane ChamakhMarouane Chamakh heeft de clubleiding van Girondins Bordeaux laten weten dat hij ondanks serieuze interesse van enkele Engelse clubs nog een jaar in Frankrijk blijft voetballen. De 25-jarige spits uit Marokko leidde Bordeaux afgelopen seizoen met zijn doelpunten naar het kampioenschap in de Franse competitie.

Chamakh had deze zomer zijn zinnen gezet op een transfer naar Arsenal, maar de ploeg uit Londen kon geen overeenstemming bereiken met Bordeaux over de transfersom. West Ham United meldde zich deze week ook voor de trefzekere Marokkaan. Chamakh liet vrijdag op de Franse televisie echter weten uit sportief oogpunt liever bij Bordeaux te blijven. ,,Ik kies voor het zeer interessante seizoen dat me met Bordeaux te wachten staat”, aldus Chamakh, die zich in de Champions League verder in de kijker wil spelen.

Het contract van de Marokkaan bij Bordeaux loopt na dit seizoen af. Volgend jaar zomer heeft Chamakh de clubs dus voor het uitkiezen. Zo schrijft dagblad De Pers.

Plaats je reactie