MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maaroufi trekt naar Zwitserse Bellinzona

27 augustus 2009 | in Sport | Reageer

Ibrahim Maaroufi Ibrahim Maaroufi heeft een contract ondertekend bij de Zwitserse eersteklasser Bellinzona. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De middenvelder speelde in zijn jeugd voor onder meer Anderlecht, PSV en Inter. Nadien werd hij ook uitgeleend aan Twente en maakte in januari de overstap naar Vicenza.

Het nieuwe team van de 20-jarige middenvelder met de Belgische en Marokkaanse nationaliteit staat na zeven duels op een negende plaats.

Plaats je reactie