MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Molukse en Marokkaanse groepen botsen

14 september 2009 | in Maatschappij | 7 Reacties

CulemborgIn de wijk Terweijde in het Gelderse stadje Culemborg is gisternacht opnieuw onrust ontstaan. De mobiele eenheid greep rond middernacht in om groepen Molukse en Marokkaanse jongeren uit elkaar te halen. Zo meldt het NRC Handelsblad.

Volgens de politie wisten wijkagenten de jongeren uiteindelijk te bewegen naar huis te gaan. Beide groepen zouden enkele tientallen jongeren tellen.

Volgens de politie begon de onrust vorig weekend, met een vechtpartij bij een shoarmatent. De nacht erop vernielden Marokkaanse jongeren een auto in de Molukse wijk. In de nacht van maandag op dinsdag hield de politie vijf Marokkaanse jongeren aan van 19 tot 23 jaar. Ze hadden een neppistool bij zich. In de nacht daarna werden twee Molukse mannen van 48 en 25 jaar gearresteerd, met een kapmes en een houten knuppel. Zo schrijft het dagblad.

Er zijn 7 reacties

 1. carif
  14 september 2009 om 10:05 uur.

  triest dat weer marokkannen er weer bij betrokken zijn nog even en hebben marokkannen geen toekomst meer in nederland of is dat nu al het geval ik ben zo ie zo bezig om terug te gaan wie volgt.

 2. cutchia
  15 september 2009 om 04:00 uur.

  ewaaa gaa wie houd je tegen?

 3. mo
  15 september 2009 om 09:46 uur.

  wij !!!!!!
  triest , triest en nogeeens triest………

 4. karim
  16 september 2009 om 03:20 uur.

  pfff WIJ JIJ BENT TRIEST jullie zijn van die schande marokkanen ga de kont schoonlikken van de hollanders om geaccepteerd te worden jullie zijn pas diep laag met jullie bijdehande praatjes. je weet niet eens wat er aan de hand is ga je die marokkanen ineenkeer so laagmaken wat voor marokkanen zijn jullie tfou ! geloven in deze systeem en de media dat wij het allemaal doen terwijl deze kk nederlanders ons gewoon niet mogen aa homo s.

  In de nacht daarna werden twee Molukse mannen van 48 en 25 jaar gearresteerd, met een kapmes en een houten knuppel.

  nep pistool is wel anders dan een kapmes of knuppel ofniet jongens
  marokkaan dit marokkaan dat die media wordt bestuur door hoge piefen die bepalen wat er op tv komt en geloof me zijn bepalen dat wij marokkanen een slechte naam moeten hebben we komen altijd op voorpagina zodat ze een reden hebben om ons weg te sturen en problemen voor ons te veroorzaken!

  politiek spelletje NIEUW WERELD ORDER ! nooit van gehoord typ maar in youtube.com

 5. dyna
  16 september 2009 om 06:30 uur.

  rot lekker op naar marokko als je voor ons schaamt

 6. ahlam
  17 september 2009 om 02:57 uur.

  karim ben helemaal met je eens.ben egt trots op je

 7. mens
  18 september 2009 om 06:48 uur.

  Jammer en echt zielig dat je niet naar jezelf kunt kijken. En alle schuld bij de nederlanders neerlegt! Sta op en ga positief bezig! Ipv beetje ruzie te schoppen en trammelant te zoeken! Lees koran en leer begrijpen wat daarin staat over je EIGEN WAARDE, ZELFRESPECT!!!

Plaats je reactie