MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi kijkt uit naar einde ramadan

15 september 2009 | in Sport | 3 Reacties

De Marokkaan Karim el Ahmadi werd na 55 minuten gewisseld tegen Willem II en de middenvelder kon na afloop niet tevreden zijn over het vertoonde spel. De Marokkaans international kan echter vooruit kijken naar de wedstrijd tegen PSV, omdat de middenvelder vanaf het weekend of maandag weer ‘normaal’ mag eten.

“Ik speelde veel te slap, klaar. Het klopt wel dat ik het de laatste weken wat lastiger heb dan normaal,” zegt El Ahmadi volgens V-Bal.nl. “Ik ben twee, drie kilo afgevallen en na de training steeds moe.”

“Maar het komt zeker niet alléén daardoor dat ik zo slecht speelde,” vervolgt de verdedigend ingestelde middenvelder volgens de website. El Ahmadi kijkt in ieder geval uit naar het einde van de Ramadan. “Het is onduidelijk wanneer dat precies is: zaterdag of zondag. Dat ligt aan de stand van de maan. Maar het is zeker dat ik zondag tegen PSV met een volle buik kan spelen.”

Er zijn 3 reacties

 1. Nabiloe
  15 september 2009 om 09:26 uur.

  Uuuh, volgens mij is er een vergissing. El Eid zal op zondag of maandag zijn dus zo zeker is het nog niet dat hij op zondag met een volle buik zal spelen (is trouwens zowieso niet goed om te doen). Tenzij Karim al een dagje eerder is begonnen met vasten?

 2. Aziza
  15 september 2009 om 12:07 uur.

  Nou zeker is het niet. Zaterdag is de 29ste dag van de Ramadan. Een maand bestaat uit 29 of 30 dagen.
  Zaterdagavond is het pas bekend op Ied-Al-Fitr zondag of maandag is.
  Sterkte voor degenie die zwaar beroep (sport) uitoefenen.

 3. slimoe
  16 september 2009 om 03:24 uur.

  Wat een slapjanus zeg. Hij kan zich ’s avonds toch volproppen. De Rammadan als excuus voor slecht voetballen. Kom nou!

Plaats je reactie