MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi in nationale selectie

25 september 2009 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi is in de voorlopige selectie van Marokko opgenomen voor het WK-kwalificatieduel in en tegen Gabon in de komende maand. De Marokkanen bezetten na vier duel de laatste plaats in hun poule. Met nog twee wedstrijden te gaan bestaat er nog steeds een kans op plaatsing voor het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika, al heeft het Noord-Afrikaanse land dat niet meer in eigen hand.

Plaats je reactie