MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ophef over bloedend apparaatje

30 september 2009 | in Maatschappij | 6 Reacties

In Egypte is ophef ontstaan over het voorwenden van maagdelijkheid met behulp van een apparaatje. De invloedrijke islamitische schriftgeleerde Abdul Mouti Bayoumi roept op om mensen die het apparaatje gebruiken of verhandelen, te straffen. Volgens Bayoumi zorgt de verkoop van het apparaatje voor een verspreiding van ondeugd in de maatschappij. Leden van het Egyptische parlement hebben ook al opgeroepen tot een verbod op het voorwerp.

Dat meldt de Britse omroep BBC maandag volgens Elsevier.

Het apparaat verspreidt een op bloed gelijkende vloeistof. Een vrouw kan hierdoor tijdens haar huwelijksnacht doen alsof zijhaar maagdelijkheid verliest.

Het uit China afkomstige apparaat wordt gezien als een goedkoop alternatief voor een maagdenvliesherstel-operatie. Die operaties worden in speciale klinieken in het Midden-Oosten uitgevoerd, aldus Elsevier.

Er zijn 6 reacties

 1. peter = de naam
  30 september 2009 om 12:38 uur.

  Al te koop via El Tell Sell?? DE AMAZING VAGINA PRO LEUGEN CAPSULE. Met bijgeleverde flacons ketchup om bij te blijven vullen. Voor telkens weer een
  semi – maagdelijk genieten. Bestel nu.

  Je blijft lachen over de zoveelste onzin uit de islamtische wereld. En tegelijk triest dat men elkaar man vrouw belazert.

 2. moessi de soussi
  30 september 2009 om 05:22 uur.

  Beste Peter,

  Het is een serieus probleem waar je niet om kan lachen. Je laatste zin is de verstandigste van je reactie.
  Er zijn mensen in Nederland die dit probleem aan de kaak stellen: kijk maar op de volgende site: http://www.mytheontkracht.nl. Op die manier bereik je wel wat maar niet door zulke reacties als de jouwe.

  groet,

 3. mor@
  02 oktober 2009 om 10:28 uur.

  Wat is dit toch voor onzin? een apparaat gebruiken ?? is het zo moeilijk om er achter te komen of een vrouw maagd of niet is of maagdenvlies imiteren?? Heren gewoon de benen van uw aanstaande vrouwen wijd open doen, benodigdheden:
  -Een gezond verstand
  -Een loep (met sterke lens)
  -Een goede erectie
  -Tijd voor nemen niet haasten!

  Oh!ja je vrouw hoeft niet als een geslachte kip te gaan bloeden.

 4. peter = de naam
  02 oktober 2009 om 12:44 uur.

  @moessi de soussi Humor is een manier om dingen te bespreken / er op te reageren. Als jij er niet om kunt lachen, heb je pech gehad.

  Als de islamitische wereld vandaag de dag in 2009 nog steeds een achterlijk sprookje over maagdelijkheid in stand wil houden, zegt dat al veel over hun normen en waarden op dat gebied.

  De vrouw als minderwaardig schepsel. En de man kan in principe zijn gang gaan. Alles stiekum, want stel je voor dat de familie erachter komt. Schaam je. Schijnheiligheid ten top.

  Dit soort gesloten culturen roept juist pervers gedrag van mannen op. Door islamgeleerden gepropageerde pedofilie bijvoorbeeld. De profeet scheen er ook niet vies van te zijn, dus slecht voorbeeld doet volgen.

  In Nederland komt dit soort uitwassen tenminste in de openbaarheid. Of het nu door islamieten word gedaan of door wie dan ook. Maar in de islamitische landen word zoiets het liefst verzwegen. Dat is uiteindelijk nog veel erger. Dan kan dat soort uitwassen voortwoekeren als een gezwel.

 5. peter = de naam
  03 oktober 2009 om 01:41 uur.

  mor@ Jij ben ook niet gezellig romantisch. Ben je lekker aan het vrijen en dan ga je een loep tevoorschijn halen?? Dat is een afknapper zeg.

  Belangrijker is om er van te voren over te praten. Lijkt me verstandiger dan voor doktertje spelen tijdens de daad.. Haahaaa Vergeet niet je witte jas aan te trekken en evt stethoscoop.

 6. naf
  05 oktober 2009 om 02:38 uur.

  Ik begrijp heel jullie gezeik hier niet. @PETER voor de duidelijkheid niet alleen de vrouwen moeten maagd het huwelijk in maar de mannen ook alleen wordt daar dus zwaar misbruik van gemaakt. Het is de cultuur dat mannen hun lul overal insteken en uiteindelijk een maagd willen. Eigelijk te triest voor woorden maar zo gaat het eenmaal. Die bekrompen mentaliteit en gedachtes erover is natuurlijk gewoon bull shit. Ook het feit dat veel wijven geen maagd meer zijn en dan een maagdenvlies zetten is natuurlijk triets maar het zij zo zij willen leven met iemand die daar zo bekrompen over denkt dus ja de keuze is dan makkelijk te maken. Tevens zijn dat soort mannen nou zo dom dat ze dat niet doorhebben. En geloof me een maagdenvlies werkt echt. Ik ken iemand die het ook gedaan heeft en ondertussen getrouwd is en die man is zo uitgekookt en toch trapt hij erin dat zijn vrouwtje een maagd was. Dus voor de domme hier neem gewoon een vrouw die je alles kan zeggen en eerlijk over haar verleden is dan en wees niet zo lomp want elke man zou er in trappen dat is iets wat ik echt geloof!! Vind het schandalig dat iemand altijd blijft denken dat ze met een maagd zijn getrouwd. hahahahaha geloof me sommige mannen zijn echt dom!

Plaats je reactie